Tentang Kami

ngeunaan SAMDI

Kami SAMDI, urang nyokot hiji pamakéan akalna tina awi sarta kai di alam mun boga cocog sampurna kalawan asesoris éléktronik modéren, ngahasilkeun stylish, kreatif sarta unik produk budaya. Awi urang jeung asesoris kai ngabogaan gaya jeung kageulisan sagala sorangan. Potongan kai boga kaunggulan nambahan keur leuwih ramah lingkungan jeung lingkup jati jeung asesoris sadia cukup lega. potongan kai aslina bakal pas dina unggal imah jeung tiap kamar di imah.

barang

Naha milih AS

SAMDI mangrupakeun tempat hébat pikeun manggihan harta karun disumputkeun. Simkuring gaduh Jurnalisme sarta Produksi kuat Team.We aya komitmen kana kaperluan konsumén urang sarta ngamekarkeun produk unik sarta kami ogé ngeunaan miara kaamanan konsumén urang saprak urang boga kualitas ... panalungtikan

Produk panganyarna

  • SAMDI Wish You Happy Mid-Autumn Festival

    SAMDI Wish You Happy Mid-Autumn Festival

     Traditional Mid-Autumn Festival is on the 15th of the lunar calendar every year, which is in the middle of autumn, so it is called the Mid-Autumn Festival. In the Chinese lunar calendar, the yea...
  • Why You Need This IPad Stand

    Why You Need This IPad Stand

    Any business owner or CEO of an organization would know and understand that running a business or an organization requires lots of determination, patience and hard work, especially on the part of e...
WhatsApp Online Chat!